Make up

Jag har alltid gillat smink och fascinerats av hur man kan förändra en form och ett helt utseende. Här kommer lite tips från youtube. 










Another one....


Blacke Lawless, väldens bästa balladsångare...








Ett av de bästa banden ever. W.A.S.P!!

Tankar, funderingar och val...

Inom loppet av tre dagar har två personer sagt att jag måste ta tag i kärleken igen.... Jag vet inte... På vilket sätt då? Tror inte tiden är mogen än, JAG är inte mogen än. Behöver läka stora sår i själen och ta mig upp ur mörkret....
Men vad gör man då man vet att allt egentligen är fel, som det är nu? Vågar man eller låter man bli? Stannar man i tryggheten eller?..... 

Ännu en dag...

...med känslomässig ångest och en klump i magen. Undrar fortfarande hur jag kunde vara så dum och blind. Borde kunnat förstå tecknen och fattat vad du ville..... Inte varit så osäker och självkritisk.
Får jag chans och tillfälle igen, någon gång under min livstid...eller måste jag vänta längre?

Vet att jag inte är ensam om tankar och frågor...men just nu har jag inte ork att ta itu med problemet....
Hoppas dock att du mår bra och att jag har fel angående hennes avsikter......tyvärr så tror jag inte det. Men det får du upptäcka själv. Det är bekvämt att stanna och jobbigt att bryta upp.... Jag klandrar dig inte, sitter ju i samma situation själv. Frågan är ju hur länge vi orkar leva i varsin lögn....

I bak-tagen

Är inne i en period då jag börjat baka en hel del igen. Främst matbröd, faktiskt..... Har gjort solrosbröd och även upptäckt fenomenet bikarbontasbröd =) En mycket fiffig liten lösning på ett tidsrelaterat problem....

Här är ett recept jag fick av en kollega:

Lingonbröd:

5 dl vetemjöl
d dl grovt rågmjöl
1 dl solroskärnor
½ dl krossat linfrö
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
5 dl naturell yoghurt 3%
1 dl lingonsylt

Sätt ugen på 175 grader. Smörj en avlång bakform, ca 1,5 l m. matfett.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt youghurt och lingonsylt och rör ihop till en kladdig smet.
Töm smeten i bakformen och sätt formen i nedre delan av ugnen och grädda i ca 70 min.
Känn med en sticka, är stickan torr är brödet färdigt.
Stjälp upp degen på ett galler och låt det svalna under en  bakduk.

Detta bröd är bra på så sätt att man kan experimentera och stoppa i det man har hemma, sålänge man följer själva basen i receptet.






Ett annat jäkligt nice recept, att ha till brödet kanske? är detta:

Citronfärskost:

200 g naturell färskost
1 citron
1 msk olivolja
salt
svartpeppar

Skölj citronen, riv av skalet(det gula) och pressa ur saften.
Rör ner skal, en tsk citronsaft och olivolja i osten och rör den smidig. Smaka av med salt och peppar.


Guns n' Roses forever...


Goding....


Wohoooooo...!!

Hujedamej vad längesen jag skrev nåt, e riktigt usel på att blogga.....

Har blivit flitig läsare utav en annan tjejs blogg www.smastadsprinsessan.se . Hon bloggar om sig själv men också en hel del om hud & skönhetsvård, på ett jordnära sätt som passar alla både till vardags och fest. Många användbara tips och tricks, har jag snappat upp där.... Även bra recensioner på produkter och små roliga tävlingar där man även kan vinna dessa produkter.

För övrigt började jag jobba igen i måndags, efter två veckors behövlig ledighet... Planen var att rida och träna mkt, men då hästen drabbades av två tappskor och bristen på hovslagare under storhelgerna var märkbar...så blev det inte mkt ridning alls, dessvärre. Nu sitter dock skorna på plats.....

Har börjat träna igen, efter olyckan. Dock har jag fått en inflammatin i en hälsena oxå och det suger, kan man lätt säga. Försöker kämpa på ändå, men det blir bara uppvärming och styrka då jag inte klarar av löparbandet just nu =/

Snart drar den förbannade licensjakten på varg igång igen. Håller tummarna för att min vän som är väldigt engagerad i protester angående detta, tillsammans med rovdjurens vänner m.fl, lyckas förhindra eller iaf ändra reglerna så de blir en mer human jakt om det nu måste jagas....

RSS 2.0