Hur mkt bra som helst...

händer i sommar.... Biljetter till Rock Out Sthlm, SRF, Siljarock och Sonisphere införskaffade.... Blir ev. Metaltown också =D
Längtar efter våren. Denna sista kyla + snö, behövdes verkligen inte.

Ikväll är jag hästledig, ska bara träna och fixa käk samt mysa med kissarna....

Mindre värda?

Häromdagen så kommer min stallkompis med dotter in i stallet, båda förkrossade, gråtandes.... de har hittat en överkörd katt på vägen. När de först fick syn på honom trodda de att han var dör. De hoppar naturligtvis ur bilen för att se efter, då lyfter den på huvudet....som är halvt krossat med hängande käke. Kissen har frost och is i pälsen = den har legat ett tag i kylan. Som tur är så kommer min stallvärd körandes, hon har mer plats i bilen.... De lyckas få in kisse i bilen med en filt över sig för att iaf få lite värme i sin frusna kropp. Sen åker de in till närmsta akut veterinärklinik. Kisse fick avlivas på en gång, det fanns inget att göra....

HUR kan man som människa lämna ett skadat, lidande djur på vägen efter man kört på det? Man märker om man kör på en snöklump, så hur kan man missa att man kör på en liten djurkropp? är djur mindre värda, förtjänar de inte respekt och ett värdigt slut där man iaf försöker minska dess lidande om olyckan varit framme?
Tänk på den djurägare som väntar och väntar och väntar, på en älskad familjemedlem som helt plötsligt bara försvinner? Ovetskapen är fruktansvärd, man älskar dessa små varelser och vill skydda dom.
Jag hatar människor som gör så här, som lämnar en levande varelse att självdö av sina skador på en isig väg.... En varelse som kämpar för sitt liv, är skräckslagen men oförmögen att kunna hjälpa sig själv...

Må du ditt svin som gjorde detta, brinna i helvetet för evigt. Du förtjänar inte att vistas i denna värld om du inte kan visa respekt för andra levande varelser.

Det finns alldeles för många exempel på hur månniskor anser sig mer värda än djur..... Licensjakt på varg är ett, licensjakt på lo ett annat.... Skyddsjakt är ok...men inte jaga för skinn!! Vi är också djur men det glöms bort....nån som vill se sin mosters huvud som dekoration hemma hos någon?

Såg dessutom på TV i morse att tusentals småfåglar fryser ihjäl pga kylan. Detta för att de senaste 20 årens vintrar varit så milda att många flyttfåglar väljer att stanna i landet.... Denna vinter var svinkall, fåglarna hittar inte tillräckligt med mat och klarar inte de långa nätternas kyla.... :-(



Å så var det...

fredag igen! Dagen har varit seg, otroligt lugnt på jobbet idag, tack å lov. Vi är nämligen bara 3 st här för tillfället.

Blir nog en lugn helg. Idag ska jag rida ut med en stallkompis, blir lite djupsnö träning för pållan så vi bygger upp hennes kropp igen efter alla skador somvarit.

I morgon ska jag bjuda killen på tacos, det var längesen jag åt det så det ska bli kanongott! Måste dessutom tvätta, DET suger däremot.

Nästa helg funderar jag på att dra en sväng till Kellys, det var alldeles för längesen jag var där,är fetless på Harry B och såna ställen. Kellys är ju inte riktigt vad det varit, men det är alltid kul att träffa stammisarna.. Där är dessutom färre små fnaskiga wannabies än på både Rocks å Harry B... Ogillar verkligen folk som gör allt för att synas, de sänker sig till botten nivå. Även folk som blir så packade att som inte vet var gränserna går, skräniga tjejer som blir uppkäftiga och killar som tror dom är guds gåva till kvinnan.

Har planer på att dra med Monica ut. Hon behöver komma ut nu när hon blivit singel igen, inte sitta hemma och deppa och känna sig ensam. Är inte lätt att vara den som blir lämnad för en annan.


//L

Vinter

Bjuder på lite vackra bilder från denna fantastiska vinter....samt en bonusbild på mattes älskling :D









Long time...

Har inte skrivit på evigheter....Börjar bli dags att vakna upp ur vinterkoman nu när våren är på gång.
Det är så mycket ljusare på morgonen och ftermiddagen. Känns superskönt, fåglarna t.o.m. kvittrar när jag går till parkeringen kl 7 på morgonen :)

Har haft inbrott i bilen, de krossade en ruta, repade en bakskärm, snodde min stereo, slet ur högtalarna, tog mina fårskinnsvantar och mina solglasögon :(
Det trasiga är fixat på verkstaden, de lackade om bakskärmen och satte i ny ruta. Fick 600 kr!!! i ersättning för en riktigt bra stereo, det suger! Tur att jag har en till, men den är inte lika bra, tyvärr. Finns ingen fjärrkontroll till den.
I stereon satt dessvärre min Use Your Illusion II cd..... :(

Om ett par månader blir jag sambo, det känns lite läskigt faktiskt, är ju livrädd för såna saker. Rädd för att gå i koppel och bli kontrollerad. Vi ska titta på en lägenhet på tisdag, i Sumpan. Jättefin, nyrenoverad och stambytt.

Händer hur mkt kyul som helst i Stockholm i sommar! Stockholm Rock Out och Sonisphere, för att inte glömma AC/DC och Kiss! I år tror jag att jag hoppar över SRF. Än så länge har inte deras line up imponerat. Ser hellre mina gudar Mötley Crüe.... Vill även se Steelheart på Rock out. Känns skönt att slippa resa ner och tälta vägrar jag göra fler gånger. Förra årets stöld av min väska, väckte för mkt obehagskänslor.

Är man otrogen om man hånglar med en tjej på krogen, el ses det mellan fingrarna av ev. pojkvän?
För övrigt: vill man inte bli tagen på bar gärning när man är otrogen, bör man hålla sig ifrån Rockspot:s fotografer...

RSS 2.0