Nyförälskad...

Som jag berättade i ett tidigare inlägg, så vann jag ett smink-kit från Too Faced som Linda Småstadsprinsessan lottade ut. Det heter Look of Love och finns att köpa på Eleven

Jag är helt kär i produkterna, vilka fantastiska grejer. Färgerna, pigmenten, primern... Lättarbetade och dryga.



Det kommer garanterat bli inköp av följande produkter:


Too Faced Absolutely Flawless Concealer

Too Faced Absolutely Flawless Concealer  Förvisa mindre skönhetsdefekter och radera envisa mörka ringar medan du anpassar din täckning från skir till full med denna peptid- och vitaminrika, lyxiga formula.



Too Faced Amazing Face Foundation:

Denna oljefria, utjämnande foundation ger en illusion av retuscherad hud på några sekunder. Denna viktlösa, silkeslena formula glider på huden, ger täckning med lyxiga hudvårdande fördelar.

Reducerar synligheten och uppkomsten av porer och fina linjer genom det reflekterande ljuset. Mjuknar och avslappnar utseendet på linjer och rynkor. Close-up täckning gör det möjligt för perfektion redo för en "närbild". Viktlös i finish och känsla, täckningen anpassar sig efter huden.

Naturligt barkextrakt absorberar överflödig olja samtidigt som huden blir återfuktad och fräsch. Multi Mineral Complex, Vitamin A, C & E och botaniska extrakt främjar en hälsosam, glödande hud.



Too Faced Primed & Poreless Concealer:
Denna unika makeup-primer är specifikt framtagen för att användas under bronzers och foundationpuder, eller ensam, för att skapa ett intryck av en perfekt hud utan makeup. Vitamin A & C, mullbärsextrakt och en kraftfull dos av Retinol förvisar stora porer samtidigt som trött hud får fukt, stramas upp och avgiftas.

Primed & Poreless skapar en perfekt canvas och ser till att puder, bronzers och foundations kan appliceras och jämnas ut perfekt utan linjer. Huden blir klarare, fräschare och får ett ungdomligare utseende. Färger förblir sanna och stannar kvar hela dagen.

Försökte lägga upp fler bilder på pródukterna men då min dator tydligen blivit köldskadad, så gick det åt helvete.... Ni får kolla på Eleven


För övrigt, är jag nu lycklig ägare till en SRF biljett =D Återstår bara att fixa boende..... Det blir även Foo Fighters och Rush. Är sugen på Sonisphere, men får se. Bandutbudet är inte jättekul, förutom Airbourne... Metaltown lockar med Anvil i år....vill se Anvil...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0