Less is more....do you get it??

Kräks på alla billiga, wannabie  rocker brudar... Som verkligen vill synas och gör allt för att göra det, MEN misslyckas radikalt.
Fatta att det har med utstrålning att göra, inte hur mkt skit du hänger på dig, hur mkt piercad el tatuerad man är...
Sett flera exempel på tjejer som verkligen ställer till sig bara för att de tror de syns... Tatuera sin bröstkorg, är enligt mig, det dummaste en tjej kan göra. En fin u-rigning är kvinnligt och vackert... Varför förstöra den med nåt klatschigt bläckmotiv? Då är det kvinnliga borta. Känner inte en enda kille som gillar övertatuerade tjejer. gadda sig ska man göra på ett personligt vis, som framhäver vem man är... 

Likaså det här med att pierca hela trynet..... less is more. Vissa borde även minska på antalet smycken de hänger på sig. Blanda plast, med billig metall i olika färger är inte ballt..... Det tyder på ingen stil, billigt yttre = billigt inre. Mkt smycken kan vara snyggt, om det är nån som vet vad den håller på med.... Likaså orginell stil, vilket inte är = billig stil.

Förstår mig heller inte på detta med att gå på krogen i raff set, eller med lager på lager av sönderslitna billiga nylonstrumpbyxor....toppat med ett par skitigt, fula, manhaftiga cowboy boots... Ser ut som man bara slängt på sig nåt för att gå ut med soporna...
Rocker tjejer är inte klass längre, det är trash.... Nästan så jag skäms över att vara en....

JO, folk får se ut hur fan dom vill, men folk får oxå ha vilka åsikter dom vill......


Kommentarer
Postat av: Malin

men åååh! fan du tänker ju läskigt likt mig. Jag är trött på att alla kallar guns n roses för sleaze, sen när var guns n roses sleaze?! och glamrock och sleaze är inte samma sak...suck. La guns är sleaze, nashville pussy är sleaze(modern sådan) och Guns n roses är hårdrock! Kidsen idag vet inte vad saker och ting är och tror man måste vara äcklig för att vara "cool" och att man måste provocera. Den som är skabbigast vinner typ. URK säger jag bara. ;)



Låter som du har hur mysigt som helst hemma. awesome, ja cykla is the shit.

2009-04-03 @ 14:43:41
URL: http://malis.blogg.se/
Postat av: Malin

Men sen så håller jag kanske inte med till 100% gällande chestpieces, det kan vara riktigt snyggt på tjejer ;) men men smaksak!

2009-04-03 @ 14:54:17
URL: http://malis.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha jaa precis, jag fattar inte grejen varför man ska se ut som nikki sixx som tjej? tjejerna på 80-talet såg inte ut så om man nu tror man ser 80-tal ut...gah..



ååh låter ju hur bra som helst :)

2009-04-03 @ 15:02:29
URL: http://malis.blogg.se/
Postat av: Malin

mm ush. inte snyggt eller sexigt nånstans med att se risig ut på det sättet. Tycker det är coolare att köra sin egen stil med det man gillar och inte följa vissa "regler" som sagt ;)

2009-04-03 @ 15:40:50
URL: http://malis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0